Mandoro i Boruca

” Mandoro i Boruca” on podreu trobar nou temes propis i quatre versions, enregistrats per Xavi Torró, Xavo, al març del 2015.

DESCÀRREGA DIRECTA/FREE DOWNLOAD

Els temes naixen de la barreja dels sons balcànics gypsy i klezmer als que feiem tribut al nostre primer treball amb d’altres com reggae, swing amb un pessic de les bandes de música que tan arrelades estan a la nostra terra.

Tot i que som un grup instrumental, en aquesta ocasió comptem amb diverses col·laboracions; les veus de Pep Gimeno “Botifarra” i Ahmed Touzani,(que també posa el violí) a “El conill del sereno”, Esteve Tortosa a la veu en “Com una Regadora” acompanyat de Joan Mayor que també ens ha ajudat a la percussió, Mariola Vila a la veu en “Tzigane Fever”, i la del Joda a “Es peix Jump”.

Video de Gravació amb el tema “Matanusca Klezmer Swing”

També especial la col·laboració de Pau Barberà l’encarregat dels acordions (diatònic i cromàtic) que sonen al disc. A més a més de l’aportació d’arranjaments dels “Al Jawala” al tema “Bate Vintul Frunzele” del disc “Balkan Bigbeats” i dels companys de Trivium Klezmer a “Sammy Freidlach” del disc “Klezmorim”. Per acabar, Chalart58 ha rematat el disc amb el remix “Es peix Jump”.

5 Comments

  1. Molt bon dia. Sols era per felicitar-vos, animar-vos i encoraginar-vos a continuar en aquest món de la música. A algú del grup l’he vist nàixer, literalment, i a alguns de vosaltres també però sols musicalment. Bé, això, n’estic orgullós de tots vosaltres, així que avant ! no pareu de perseguir allò que voleu i busqueu !! ENHORABONA !!

  2. Que xulooo està el disco!!!

  3. Bondia Trocambers, us escolatarem assomats i assomades al balcó, un dia de festival d’Intramurs. Sou bons, molt bons!
    La vostra música em resulta genial pels matins per activarme i motivarme!
    Teniu un ‘swing’ especial!
    Salutacions i a continuar Trocambant 😉

  4. Muy guapo , sí señor estoy deseando vivirlo en directo

Comments are closed.