Mandoro i Boruca

“Mandoro i Boruca”, publicat al 2015, és el primer amb cançons pròpies del grup, experimentant amb la fusió de músiques klezmer i gypsy tradicionals de l’est d’europa, amb pinzellades de reggae, swing… i un pessic de les bandes de música del terròs.

DESCÀRREGA DIRECTA/FREE DOWNLOAD

Tot i que som una formació instrumental, en aquesta ocasió comptem amb diverses col·laboracions; les veus de Pep Gimeno “Botifarra” i Ahmed Touzani,(que també posa el violí) a “El conill del sereno”, Esteve Tortosa a la veu en “Com una Regadora” acompanyat de Joan Mayor que també ens ha ajudat a la percussió, Mariola Vila a la veu en “Tzigane Fever”, i la del Joda a “Es peix Jump”. Enregistrat per Xavi Torró al març del 2015.

Video de Gravació amb el tema “Matanusca Klezmer Swing”

A més a més de l’aportació d’arranjaments dels “Al Jawala” al tema “Bate Vintul Frunzele” del disc “Balkan Bigbeats” i dels companys de Trivium Klezmer a “Sammy Freidlach” del disc “Klezmorim”. Per acabar, Chalart58 ha rematat el disc amb el remix “Es peix Jump”.

5 replies on “Mandoro i Boruca”

Molt bon dia. Sols era per felicitar-vos, animar-vos i encoraginar-vos a continuar en aquest món de la música. A algú del grup l’he vist nàixer, literalment, i a alguns de vosaltres també però sols musicalment. Bé, això, n’estic orgullós de tots vosaltres, així que avant ! no pareu de perseguir allò que voleu i busqueu !! ENHORABONA !!

Bondia Trocambers, us escolatarem assomats i assomades al balcó, un dia de festival d’Intramurs. Sou bons, molt bons!
La vostra música em resulta genial pels matins per activarme i motivarme!
Teniu un ‘swing’ especial!
Salutacions i a continuar Trocambant 😉